Groot ledscherm huren voor het EK 2024 voetbal? Wij hebben hem!

Maak van het EK 2024 een onvergetelijke ervaring dankzij onze mobiele ledschermen! Huur bij ons makkelijk en snel een ledscherm om je bezoekers de beste kijkervaring te bieden. 

Bestel nu!

 

Wat betaal je voor een ledscherm tijdens het EK?

Er kan gehuurd worden vanaf 3 matchen waarin de Nederlanders spelen, wat de groepsfase omvat. Uiteraard ben je vrij om ook andere landen in de groepsfase te vertonen. Spelen de Nederlanders door (en daar mag je vanuit gaan), dan kan tijdens het EK nog beslist worden om bij te huren per match. Het scherm huren voor de hele EK-periode is de populairste optie. Daarnaast is het goedkoper dan huren voor de groepsfase + alle bijkomende matchen.

Type scherm3 matchenPer extra matchVolledige EK-periode
5m² P4 scherm op aanhangwagen of totem€ 3 000€ 700€ 4 500
8m² P4 scherm op aanhangwagen of totem€ 4 500€ 1 000€ 6 500
Geluidsinstallatie tot 600 kijkers€ 500€ 200€ 950
Reserveer hier je ledscherm

 

Wat is er allemaal inbegrepen in de huurprijs?

  • Videoprocessor (voor het correct schalen van de videobron naar het ledscherm)
  • Transport heen & terug binnen Nederland 
  • Installatie, beeldtest & afbraak

Welke extra diensten kunnen we aanbieden?

  • Permanentie per wedstrijd: Een van onze technische collega’s staat je dan bij voor, tijdens en na de match, zodat alles vlot verloopt. Hij verliest het scherm geen seconde uit het oog, waardoor elk mogelijk defect snel wordt opgelost.
  • Geluidsinstallatie: een kleine setup, die is respectievelijk goed voor maximaal 600 toeschouwers.

Reserveer hier jouw ledscherm voor het EK 2024!

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ontdek wat onze klanten vertellen

Larissa Staar
Larissa Staar
2023-06-30
Ecran magnifique, service excellent et assistance parfaite. Je recommande les yeux fermés.
Winsol Communication
Winsol Communication
2023-06-27
Tijdens het BK Wielrennen gebruik gemaakt van het 5m2 LED-scherm. Heel tevreden over de kwaliteit van de beelden en de service! Zeker een aanrader.
Pepijn Coosemans
Pepijn Coosemans
2023-06-05
Zeer tevreden over het LED-scherm en de service! VDE Security
Olivier Hance
Olivier Hance
2023-05-28
rien a dire, delai respecté, prix et conditions également matériel de qualité, a conseiller
Bernd Van den Borre
Bernd Van den Borre
2023-05-24
Kort samengevat: - Goede prijs/kwaliteit verhouding - Vlotte service - Cedric en Matthias zijn altijd bereikbaar en staan klaar om je te helpen met alle vragen - Ze helpen je mee in het zoeken naar de beste manier om een toegevoegde waarde te creëren zodoende je doelstellingen te behalen
Joren VMV-Vastgoed
Joren VMV-Vastgoed
2023-05-23
Cedric is heel correct en vlot bereikbaar. Ken hem persoonlijk al jaren als een betrouwbare vriend die altijd in de weer is. Deze lijn trekt hij dan ook door naar zijn zaak door zijn heel goede service en staan ze ook 24/7 ter beschikking van hun klanten. Doe zo voort!
Londerzeel United
Londerzeel United
2023-05-22
In het kader van ons eindeseizoensfeest (2022-2023) contacteerden we Maxled voor het opstellen van een scherm op ons voetbalveld. Zowel de afspraken op voorhand als de coördinatie ter plaatse liepen vlot en professioneel. Het spreekt voor zich dat we ook in de toekomst nog beroep zullen doen op deze partij. We kunnen bedrijven en andere organisaties alleen maar aanraden om vrijblijvend contact op te nemen met Maxled. Stefaan Vanhoutte Voorzitter
Adam Raphael
Adam Raphael
2023-05-19
Experience Incroyable! Toute l'équipe de Maxled est sympa et au service! Répond rapidement à une demande de devis et s'adapte aux intérêts du client ! Je recommandé vivement
Niels Van Der Schueren
Niels Van Der Schueren
2023-05-17
Goede service & ondersteuning. Zeer positieve ervaring met MAXLED!

HOE WERKT ONZE VERHUUR?

Aanvraag

Stuur ons eenvoudig een huuraanvraag via onze website. Laat ons weten welk type ledscherm je wenst te huren, voor welke periode en voor welk doel je het scherm nodig hebt. Ons team zal vervolgens een passende offerte voor je opstellen en je voorzien van professioneel advies om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt.

 Levering of afhaling

Wanneer we tot een akkoord komen, maken we jouw ledscherm klaar voor levering of afhaling. Afhaling is enkel mogelijk bij schermen op aanhangwagen. Als je kiest voor een ledscherm op een mobiele voet, leveren we deze altijd ter plaatse.

  Klaarmaken voor gebruik

We zorgen ervoor dat jouw gewenste informatie, reclame of live-beelden op het scherm komen en geven je de mogelijkheid om de beelden op elk gewenst moment zelf te wijzigen via ons online systeem. Je gemakkelijk de beelden zelf aanpassen om ervoor te zorgen dat jouw bericht altijd up-to-date is.

De nummer 1 in verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen in het zuiden van Nederland.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op