Een ledscherm huren of kopen?

Je hebt beslist een ledscherm in te zetten voor jouw reclame, informatie of live events. Slimme zet, maar zou je een ledscherm huren of kopen? Hieronder beantwoorden we 5 vragen over huren of kopen. Onder elk antwoord zie je welke optie de voorkeur heeft.

1. Beperkt budget voor ledschermen?

Anders dan je wagen of tv, worden ledschermen niet op massaschaal geproduceerd, maar puur op aanvraag. Bekijk welk budget je kunt vrijmaken. Een ledscherm huren weegt een pak minder door. Een tip om de huur van ledschermen op een slimme manier binnen de perken te houden: je kunt er bij Maxled voor kiezen om een gehuurd ledscherm op trailer zelf af te halen. Dat is budgetvriendelijker. Daarnaast bieden we in elke huurofferte interessante kortingen aan, waarvoor wij iets in de plaats krijgen.

Een aankoop neemt uiteraard een grotere hap uit je budget. Voor wie graag een eigen ledscherm wil, hebben we daarom superinteressante leasingformules in petto. Zie je graag zwart op wit het verschil in cijfers tussen een ledscherm huren, kopen en leasen? Vraag gerust offertes aan.

Vraag een offerte aan

2. Geen ervaring met ledschermen?

Je hebt nog nooit een ledscherm gehuurd en weet dus niet wat het voor jou opbrengt.
Daarom raden we aan de eerste keer een ledscherm te huren. Zo merk je wat het resultaat is, hoe goed je je doelgroep bereikt en of de afmetingen volstaan. Door je ervaring met de huur van een ledscherm ben je in staat de investering in een eigen ledscherm beter te beoordelen.

3. Waarvoor heb je ledschermen nodig?

Waarvoor ga je het ledscherm gebruiken? Het WK voetbal uitzenden of een eenmalige promotie voeren? Dan is een ledscherm huren de oplossing.

Wil je opvallen met een lange reeks promoties? 7/7 het hele jaar door informatie geven? Of je ledscherm gebruiken voor allerlei doelen? Dan is een aankoop een pak interessanter.

4. Aangepast of een vast ledscherm?

Je hebt een lijstje met tientallen componenten om ledschermen aan jouw voorkeur aan te passen. Denk aan het soort leds, de pixel pitch of de structuur rond het ledscherm. Of ga je voor een vast ledscherm? Dan moet je weten dat vaste ledschermen niet beschikbaar zijn in onze verhuurvloot. In beide gevallen is kopen de enige optie.

5. Ledschermen huren en kopen: verschil in service?

Of je een ledscherm huurt of koopt, je hebt bij Maxled  altijd recht op een topservice. Natuurlijk verschilt het type service tussen huren en kopen.

Als je een scherm huurt, zorgen wij ervoor dat alles perfect in beeld komt. Wij controleren steeds de beelden, voeren eventueel correcties uit en plaatsen dan pas de beelden op het ledscherm. Geen grafisch genie? Geen probleem. Wij maken graag beelden op, aangepast aan jouw huisstijl of voorkeur, zoveel je maar wil.

Bij de aankoop van een ledscherm krijg je een onderhoudscontract. 5 jaar lang geniet je dan garantie op alle wisselstukken. Bovendien komt ons technisch team jaarlijks langs voor preventief onderhoud. Bij de start krijg je een online opleiding om de software te leren kennen, en mag je altijd een seintje geven voor hulp.

Neem contact op

De nummer 1 in verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen in het zuiden van Nederland.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op